O încrucișare ciudată între porc și rechin

Un pește care arată ca un fel de încrucișare ciudată între un porc și un rechin a fost descoperit de un grup de marinari italieni, scrie LadBible, citat de stirileprotv.ro.

Creatura neobișnuită a fost văzută plutind deasupra apei de către membrii echipajului unei nave ancorate în Darsena Medicea, care se află în orașul Portoferraio de pe insula italiană Elba.

Marinarii au scos din apă creatura ciudată și au au rămas șocați și derutați după ce au constatat că arăta de parcă ar avea corpul unui rechin și fața distinctivă a unui porc.încrucișare

Cu toate acestea, ciudățenia din adâncuri nu este tocmai o necunoscută pentru oceanografi – vreo încrucișare ciudată, scăpată în mare de vreun cercetător bizar. Este vorba despre rechinul unghiular, cunoscut, din motive evidente, și sub numele de rechin cu față de porc.

Rechin unghiular – Oxynotus centrina, care trăiește de obicei la aproximativ 700 de metri sub valuri, este în prezent catalogat pe cale de dispariție de către Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii (IUCN).

- Publicitate -

Sursa foto: stirileprotv.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Foarte interesant articolul, va multumim, ce tine de ingrasamintele solubile, mereu am avut problema infundarii benzii de picurare. Majoritatea ingrasamintelor ieftine sunt solubile partial, de aceea se infundau , nu tineau nici macar un am. am achizitiona ingrasaminte de la regal fermierul, si nu ami am probleme. Conteaza si banda de picurare, recomand cu incredere banda de picurare de 8 mil , ca e mai groasa. Folosesc de 3 ani deja aceeasi banda. O puteti achizitiona de pe site-ul hecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole