O femeie îşi alăptează câinele pentru a se simţi mamă "completă"

Terri Graham, o femeie în vârstă de 44 de ani din California, a început să-şi alăpteze câinele în urmă cu doi ani. Află de ce!
Terri Graham (44 de ani), din California, are doi copii, dar nu a reuşit să trăiască experienţa maternă pe deplin pentru că nu şi-a alăptat copiii. Pentru ca s-a simţit neîmplinită ca mamă, odată cu apariţia în familie a unui caţeluş, ea a simtit că are ocazia să recupereze şi a început să îl alăpteze pe Spider, căţelul în vârstă de 9 ani al fiicei sale.


Conform Huffington Post, femeia a acordat un interviu ediţiei britanice a publicaţiei Closer, în care a vorbit despre experienţa inedită. Ea spune că, deşi unii o consideră nebună, va continua să-l alăpteze pe Spider cât timp acesta va avea nevoie, deoarece astfel îl ajută să trăiască sănătos, iar ea se va simţi o mamă mai bună.

Un psiholog invitat de revista Closer pentru a-şi exprima părerea vizavi de obiceiul lui Terri spune că femeia ar trebui să urmeze terapie specializată. Totuşi, ceea ce face ea nu este atât de ciudat şi de periculos precum alte activităţi care implică oameni şi animalele. De exemplu, în 2010 un bărbat a fost arestat în Irlanda, după ce o femeie a murit din cauza unei reacţii alergice apărute în urma contactului sexual cu câinele acestuia.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult