O întreagă comună se pregătește de răscoală cu furci, coase și securi

„Vă vom aştepta cu furcile, coasele şi securile!“, îi amenință un primar pe reprezentanții Guvernului, spunând că oamenii din întreaga comună sunt pregătiți de răscoală.

Ciprian Tamaş, primarul comunei vasluiene Şuletea, susţine că nu va ezita să se opună cu forța dacă autorităţile îi vor obliga pe români să se vaccineze. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, el avertizează că personalul medical, poliţiştii şi jandarmii vor fi întâmpinaţi ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, cu furci, coase şi securi, scrie adevărul.ro.

Tamaş, susţine că vaccinarea este inutilă pentru că mai mulţi prieteni de-ai săi s-au vaccinat şi tot au contractat virusul.

„Nu m-am vaccinat şi nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinaţi prin lunile martie-aprilie-mai ale acestui an şi acum au fost diagnosticaţi cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresaţi să ne vaccinăm, sunteţi cei mai mari duşmani ai neamului românesc!”, spune primarul.

Tamaș avertizează că ridică toată comuna la răscoală dacă Guvernul va emite o ordonanţă de urgenţă prin care va obliga populaţia să se vaccineze.

„Ferească-vă Dumnezeu să daţi vreo ordonanţă să ne obligaţi să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca şi atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aştepta la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele şi securile!!! Nu vă jucaţi cu nervii noştri, cu vieţile noastre şi ale copiilor noştri, oameni de carton care sunteţi!! Voi fi în prima linie şi voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze!”, ameninţă primarul.

Ciprian Tamaş le cere guvernanţilor să nu condiţioneze anumite categorii profesionale de vaccinare şi susţine că nu se teme de eventualele măsuri care ar putea fi luate împotriva lui. „Nu îi mai condiţionaţi că nu îi veţi mai primi la serviciu pe doctori, pe poliţişti, pe militari, pe profesori şi pe mulţi alţii, sau la şcoală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi şi nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc ţara, neamul şi identitatea!!!”, avertizează edilul, gata de răscoală

Sursa foto: Facebook/Cristian Tamaș, pagina personală

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

13 COMENTARII

  1. Dacă toți primarii de orașe, comune ar gândii ca el , guvernanții nu ne ar mai considera prosti și nu ne ar mai impune legi date peste noapte venite prin telefon din alte state!
    Pana atunci felicitări domnule primar pentru atitudine !!!

    • Eu cred ca asa li se impune si lor si nu au ce face, doar executa ,,ordinele primite” Nu vedeti ca tot ce se intampla in occident, vine apoi la noi???

  2. Din respect pentru cititorii nostri, nu vom permite postarea comentariilor jignitoare sau injurioase. Consideram ca va puteti exprima opinia si fara sa folositi o exprimare triviala.

  3. Dacä va dispärea dintre noi cineva in virstä din acea comunä apartinätorii sä multumeascä celor care au instigat la revoltä. Cine nu vrea sä fie vaccinat f bine este decizia personalä. Dar sä faci asa ceva este …f f interesant. Ptr instigare poti fi pedepsit mai tirziu de cei care vor avea de suferit. Multä sänätate tuturor.

    • Și cei care ne obligă să ne vaccinam sa fie pedepsiți pt crimă cu premeditare sau genocid.Cine vrea sa se vaccineze este alegerea luisa fie cobai

  4. Pe ei și pe mama lor! În România nu merge greva cu poezii și rugăciuni. Furci, topoare, tarnacoape, să intre frica în ei că prea au stat cuminți români și si-au batut joc de noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole