O britanică îşi împarte viaţa cu un porc

10

Maria Cooper, o britanică în vârstă de 29 de ani, creşte un porc negru în casa ei din Kent şi îl tratează ca pe un membru al familiei.

Maria Cooper, care are 29 de ani şi este profesoară de muzică, a uimit o ţară întreagă cu povestea ei neobişnuită de dragoste.

 

Britanica este îndrăgostită de un porc mare şi negru, pe care îl trateaza ca pe un membru al familiei. Maria îşi petrece timpul liber cu porcul – o femelă botezată Dinky – se plimbă în parc cu el, îşi împarte mâncarea şi chiar patul cu el.

Maria Cooper şi Dinky

Maria, din Marden, Kent, este mare iubitoare de animale, ca şi soţul ei, Ian (33 de ani), care avea tarantule şi dragoni cu barbă când a cunoscut-o.

Mamă a unui băiat de 6 ani pe nume Peter, femeia creşte 16 specii de animale în curte, iar anul trecut şi-a cumpărat porcul negru pe care îl răsfaţă în fiecare zi.

„A fost dragoste la prima vedere, este sufletul meu pereche”, a spus Maria Cooper. Dinky este tratată diferit de celelalte animale – a fost primită în casă, lăsată să facă orice, iar noaptea dormea în pat cu stăpâna.

Maria o plimbă pe Dinky

Chiar dacă a fost hrănită în special cu nuci şi banane, Dinky a început să ia foarte mult în greutate, iar acum cântăreşte peste 100 de kilograme. Cu toate acestea, animalul tratat ca un om locuieşte tot în casa Mariei.

„Singura schimbare pe care am făcut-o este că i-am cumpărat lui Dinky patul ei, pentru că acum este prea mare şi nu mai încape în patul meu”, a spus Maria.

Citește și

Cmentariile sunt închise