O afacere profitabila, romaneasca! ”Succesul rezida in seriozitate”

Ne întrebăm adesea de ce unele afaceri obțin profit și altele nu, de ce criza nu îi afectează pe toți la fel sau de ce produsele românești nu se regăsesc la raft, în marile lanțuri de magazine, în aceleași proporții ca marfa venită din afară. Răspunsul este pe cât de simplu, pe atât de adevărat și aici îl cităm pe Alin Miheșan, directorul comercial al unei firme ce oferă o gamă complexă de servicii și o paletă largă de produse ambalate în concordanță cu cerințele micilor și marilor agricultori.

”Succesul rezidă în seriozitate, să faci ceea ce promiți și să nu promiți ceea ce nu poți face. Fermierul român poate exista alături de cei din afara, dar cu o strategie bine definită pe o perioadă lungă de timp și, nu în ultimul rând, să ia mereu în calcul și soluții alternative în caz de calamitate, cum ar fi seceta sau inundațiile. Dacă a contractat o cantitate de produse  cu un partener comercial, să fie pregătit să o livreze la timpul potrivit și de calitate foarte bună, iar disciplina în producție trebuie respectată pentru a fi un coechipier de încredere. Fermierii români pot cu siguranță să completeze necesarul de consum alături de marfa venită din afară, însă din păcate la raft nu găsim mereu produsele autohtone care sunt foarte  gustoase și apreciate de către consumatori” a precizat pentru AGRO TV, Alin Miheșan.

Emisiunea  “Agricultura, o șansă pentru România” este o inițiativă a Asociației pentru Sprijinirea Dezvoltării Agriculturii, inițiativă susținută de Agro TV, Profit TV și Look Plus.

ALĂTURĂ-TE  ACESTUI  PROIECT!

Mai multe informații pe asdar.ro

- Publicitate -

Redactor: Elena Picu

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole