O afacere de familie cu delicatese din carne după rețete vechi

Pesta porcina Africana, categoric, influenteaza din toate punctele de vedere viata si obiceiurile “palmasilor”. Scumpindu-se “grasunul” acum in prag de  Craciun, romanii au inceput sa se imprieteneasca tot mai mult cu pestele si cu carnea de bovina sau de pasare. In acest context gastronomic, de la Iasi, colega noastra Raluca Daria Diaconiuc, dupa ce ieri facea reclama pastravului din Bucovina, acum sustine, cu argumente, ca preparatele de rață nu trebuie sa lipseasca din meniul sarbatorilor de iarna.

Picture of Florentin Iuga
Florentin Iuga

 NOTĂ  Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 ATENȚIE!   Orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.

Cele mai citite în ultimele zile

PUBLICITATE

  • Banner KWS

  • © AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.