Noutăți la Târgul de Paști din Sibiu

ouarosii

Târgul de Paști din Sibiu va avea loc în Piața Mare , în perioada 26 aprilie – 7 mai. Editia din acest an a târgului va aduce sibienilor o serie de noutăți atât în ceea ce priveste programul cultural-artistic conturat în jurul evenimentului cât și în oferta expozanților.

Din programul cultural-artistic al acestei ediții nu vor lipsi acțiunile îndrăgite de copii: Vânătoarea Ouălor de Paști, un program educativ și foarte antrenant care îi va purta pe participanți într-o aventură urbană în centrul Sibiului și atelierele de cretivitate din Căsuța Iepurașului unde, sub îndrumarea unui artist educator, copiii vor deprinde tehnica încondeierii ouălor.

Cei mari se pot înscrie la una dintre probele distractive ale Olimpiadei de Paști. Suflatul ouălor, rostogolirea lor pe plan drept sau înclinat, mini-golf cu ouă, sunt doar câteva “discipline” din cadrul acestei acțiuni care a devenit deja tradiție, anul acesta fiind al doilea în care se organizează. Cei care optează pentru o plimbarea liniștită în centrul Sibiului, se pot opri și în Centrul de Informații pentru Turiști din Piața Mare care va găzdui o expoziție de icoane realizată de artista Lucia Nica.

 

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult