15 mai 2021 - 16:25

Noua serie AFT Connect™ Quadtrac și Steiger: când puterea se combină cu tehnologia

Case IH prezintă noul tractor seria Quadtrac și Steiger AFS Connect™. Anunțată recent la Commodity Classic în SUA, această nouă gamă va fi disponibilă în Europa în a doua jumătate a anului 2020, cu câteva caracteristici specifice pentru piața europeană.

Gama va include în total 14 modele, acoperind o plajă de la 420 CP până la 620 CP. Quadtrac AFS Connect™ va fi disponibil între 470 CP și 620 CP, iar Steiger AFS Connect ™ între 420 CP și 500 CP. Mai multe upgrade-uri vor fi incluse, cum ar fi o cabină redesenată și o conectivitate finală, pentru a permite confort și o productivitate mai mare.

Putere și performanță

Noua gamă de tractoare Quadtrac și Steiger AFS Connect™ poate fi configurată pentru a se potrivi cu orice operație și este construită pentru o serie de aplicații.

Cu două transmisii de top în industrie, opționale, Case IH poate oferi alegerea optimă pentru a satisface cerințele unei operațiuni. Transmisia de putere PowerDrive, cu economie de combustibil, oferă o schimbare cu 20% mai rapidă și o setare record de 682 cai putere pe modelul Quadtrac 620. CVXDrive™ – prima transmisie continuă variabilă pentru un tractor articulat 4WD – echilibrează automat puterea și eficiența.

Tractoarele Quadtrac AFS Connect™ dispun de asemenea de rezervoare mai mari pentru a acoperi mai multe hectare înainte de a fi nevoie de realimentare. Producătorii pot continua să lucreze zile întregi fără verificarea motorului, cu intervale de schimb de ulei de 600 de ore și întreținerea fără deplasare la bază, pentru a reduce costurile de funcționare și a vă menține echipamentul pe teren.
Testele Nebraska pentru tractoare au confirmat că tractoarele Case IH Quadtrac și Steiger sunt cele mai puternice și eficiente, în materie de consum, tractoare disponibile din industrie.

Tehnologie avansată și conectivitate finală

Soluția de conectivitate de la Case IH, AFS Connect, va fi încorporată în cabina tractorului, aducând noi niveluri de productivitate. Permite transferul de date în dublu sens între mașină și manager. Acest lucru le permite managerilor de ferme să gestioneze cu precizie ferma, flota și datele lor, de la birou sau dispozitivul mobil.

Sistemul de conectivitate include trei componente cheie: afișajul AFS Pro 1200, sistemul de operare AFS Vision Pro și receptorul AFS Vector Pro. Aceste elemente permit utilizatorilor să configureze gestionarea tractoarelor și funcționalitatea agriculturii de precizie, în modul în care preferă.

Tehnologia AFS Connect face posibil, de asemenea, ca proprietarii, managerii și (cu permisiune) dealerii care își supraveghează echipamentul, să vizualizeze de la distanță ecranul de operare AFS al tractorului. Acest lucru poate ajuta la identificarea problemelor și permite obținerea unor informații mai profunde despre cauzele acestora și cum pot fi abordate.