Nimeni nu mai face glume. Cormoranii, o problema reala

0 345

Problema cormoranilor este reală, aceștia afectează piscicultura și sunt în curs procedurile pentru modificarea legislației – este confirmarea venită de la liderul MADR. Mai mult, în acest context, demnitarul consideră că despăgubirile cerute de piscicultori sunt justificate.

De precizat că, în vara anului trecut, când chestiunea cormoranilor a fost lansată pe piața media din România, a luat naștere un adevărat festival de glume și ironii. După confirmarea actualului ministru al Agriculturii – nimeni nu mai râde.

În altă ordine de idei, Adrian Oros a anunțat că nu va plăti despăgubiri pentru cei care au declarat ferme piscicole mai extinse și cantități de pește mai mari decât în realitate. La începutul săptămânii demnitarul a declarat că din fondurile europene alocate operațiunilor de piscicultură, fosta conducere a Ministerului a absorbit doar 26% și “pe vremea ministrului Daea, MADR a acumulat foarte multe cereri de despăgubiri suspicioase”.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult