Nicoleta Luciu, OBSEDATĂ de DIETE? "Vreau să ajung la 50 de kg". Crezi că are nevoie să mai slăbească sau exagerează?

Nicoleta Luciu are o siluetă de invidiat, dar nu e mulțumită și vrea să mai slăbească 3 kilograme.
Bruneta are 1,75 metri înălțime și cântărește 53 de kilograme, însă ține dietă în continuare.

“Mai am de slăbit vreo 3  kilograme. Vreau să ajung la 50. Azi (n.r- joi)  am mâncat două banane, o porție de orez cu legme și o salată de varza”.”, a spus Nicoleta Luciu, joi, în emisiunea “Poveștiri adevărate” de la Acasă TV, precizând însă că nu e obsedată de modul în care arată.  “Tot timpul am fost mulțumită de mine și de cum arăt. Nu am căutat niciodată să fiu perfectă, pentru că știu că perfecțiunea este imposibil de atins”, a adăugat vedeta.

Nicoleta Luciu (32 ani) a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de “Miss România” în 1999. Ulterior a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. 

Nicoleta Luciu a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia “Alizee”, apoi din “Laguna”, dar nu s-a bucurat de prea mult succes. Astfel, a rămas la modeling, dar până la urmă a ajuns să fie cunoscută mai ales drept actriţă. Înainte de a începe o carieră în actorie, femeia care la un moment dat avea cei mai mari sâni naturali din România, cu o circumferinţă a bustului de 96 de centimetri, a apărut multă vreme în emisiunea “Ceaiul de la ora 5”, realizată de Teo Trandafir. Debutul ca actriţă a avut loc telenovela “Lacrimi de iubire”. Apoi, Nicoleta Luciu a jucat şi rolul Ilenei în telenovela “Iubire ca in filme”, după care a urmat un rol de ţigană serialul “Inimă de ţigan”. În viața personală, Nicoleta Luciu este căsătorită cu omul de afaceri Szolt Csergo cu care are 4 copii.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/nicoleta-luciu-obsedata-diete-vreau-ajung-50-kg-crezi-nevoie-slabeasca-exagereaza-425773.html

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult