14 mai 2021 - 18:59

Nicolae Cioranu, oier:Oamenii trebuie să înțeleagă că sprijinul cuplat vine cu un câștig, dar trebuie respectate reguli

ovineReprezentantul crescătorilor de oi, Nicolae Cioran, se ocupă de câțiva ani de un registru genealogic. În virtutea acestui fapt el a explicat cum funcționează acesta și a spus că sprijinul cuplat ce se acordă oierilor le oferă acestora un câștig clar, dar îi obligă să respecte reguli:

“Oamenii trebuie să înțeleagă că sprijinul cuplat vine cu un câștig clar, dar trebuie respectate regulile. Nu poți intra în horă și apoi să ieși, nu e oricum. Regulile trebuie respectate de toți, iar asta va aduce beneficii pe teremen lung tuturor”, a spus crescătorul de oi, la AGRO TV.

  1. Sprijinul cuplat – legat de aceasta activitate de COP este cel mai ipocrit mod de-a fura marea majoritate a fermierilor crescatori de oi si capre din Romania , hotii fiind o mana de fermieri care au invatat si au fost invatati sa sifoneze banul public ! Despre aceasta activitate vom mai discuta in foarte scurt timp ! Se profita de faptul ca printre atatea furturi din banul public inca o hotie facuta de un grup de ciobani va trece neobservata !De 10 ani acesti smecheri nu fac altceva decat sa lustruiasca holurile MADR si sa pupe dosul tuturor ministrilor care s-au perindat pe acolo ! In fiecare an ei stiu ce bani , ce bugete si pentru ce se dau , impreuna cu”profesorul”in ale hotiilor -Ghe.Neata- se organizeaza cum sa puna mana cu ajutorul falsurilor pe cati mai multi bani ! Pentru ei cresc subventiile si pentru 99% din crescatori scad !

Comments are closed.