Modificări privind depunerea cererilor unice de plată

17

Hand over keyboardFermierii au solicitat Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) schimbarea modalitatilor de completare a cererii unice.

Reprezentanţii MADR au fost de acord sa modifice ordinul care reglementează modul de completare a cererii unice, iar această modificare urmează să fie făcută chiar până la sfârşitul acestei săptămâni. Noua formă le va permite fermierilor să declare schimburile de terenuri, simplificând totodata procedurile de întocmire a documentelor necesare. Aceste schimburi au apărut de-a lungul timpului din cauza faptului ca, de la societatea iniţială, cea care a detinut întreaga suprafaţă de teren, au fost încheiate rând pe rând anumite contracte.

Suprafeţele au fost date si comasate în funcţie de suprafetele prevazute în contractele de arenda. Aceste recomasari au fost facute de comun acord cu proprietarii terenurilor si cu societatile care au preluat aceste terenuri. Fermierii pot depune cererile pâna la data de 15 iunie, însa în prezent sunt probleme privind depunerea acestora online, întrucât sistemul nu a fost pus la punct înainte de începerea campaniei. (Sursa: bzi.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise