Misiune agricolă comună româno-moldovenească în SUA, la Târgul de Utilaje agricole „Big Iron Show”

23

combinavaras

Camera de Comerţ şi Industrie a României – Camera Naţională, prin amabilitatea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, participă la delegaţia agricolă comună româno-moldovenească în Statele Unite ale Americii în perioada 7 – 16 septembrie 2013.

Perioada de deplasare a fost aleasă în aşa fel încât să corespundă cu desfăşurarea târgului de utilaje agricole „Big Iron Farm Show” unul din cele mai importante târguri agricole din SUA, ce va avea loc între 9 şi 12 septembrie 2013, West Fargo, Dakota de Nord.

Ediţia din 2012 a reunit mai mult de 800 de expozanţi şi peste 80 000 de vizitatori. Târgul se adresează producătorilor agricoli interesaţi de ultimele tehnologii din domeniu şi de producţia la scară largă, la eveniment fiind prezente numeroase companii de biotehnologie şi tehnologii agricole precum Monsanto sau DuPont Pioneer. Vizitatorii străini, prin intermediul Biroului Comercial Dakota de Nord, beneficiază de participare gratuită la târg.

În cadrul târgului vor avea loc vizite la ferme zootehnice şi de legume din Dakota de Nord, întâlniri cu producători şi distribuitori de produse şi utilaje agricole, conferinţe privind ultimele tehnologii agricole.

Pe lângă participarea la târg, se vor organiza vizite la comunităţile românilor din Minneapolis şi Chicago şi la ferme din Iowa şi Illionois, importante zone agricole din SUA.

Pentru încadrarea în termenele limită ale procedurilor stricte privind vizele pentru SUA, exprimarea interesului pentru participarea la misiunea agricolă trebuie transmis până la data de 31 iulie 2013, potrivit unui comunicat CCIR.

Citește și

Cmentariile sunt închise