Mirosurile "naturale" invadeaza industria parfumurilor

51

Ironia dicteaza ca vom ajunge sa luptam contra transpiratiei… cu transpiratie!
Sécrétions Magnifiques este o serie de parfumuri care doreste sa imite secretiile corpului precum sperma, sangele si transpiratia. Ele sunt produse de compania frantuzeasca y État Libre d’Orange.

Criticul de parfumuri Dariush Alavi este de parere ca barbatii si femeile, dar mai ales acestea din urma, folosesc fara stie mirosul pentru a se decide asupra unui partener. Prin urmare, exlipca Alavi, companiile de parfumuri incearca din rasputeri sa imite mirosul natural de om, care implica printre altele si transpiratia.

“Descrierea pentru parfumul Amaranthine de la Penhaligon spunea ca trebuie sa evoce mirosul unei coapse de femei”, a oferit ca exemplu Alavi, citat de metro.co.uk.

Criticul insa crede ca va mai trece ceva timp pana mirosurile “naturale” vor prelua controlul in randul ingredientelor traditionale.

“Am auzit ca parfumul lui Lady Gaga va contine sperma, dar o sa cred asta cand il voi mirosi”, a conchis Alavi.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult