Minivacanţa de Sfânta Maria costă 250 de lei la pensiunile din zona Bran-Moeciu

45

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMajoritatea turiştilor se orientează pentru petrecerea minivacanţei de Sfânta Maria către zone din România, aflate la cel mult 250 de kilometri de casă, având programat un buget mediu de 250 de lei, a declarat Cristina Basarab, brand manager al agenţiei de turism Eximtur.

,,Minivacanţele prilejuite de diverse sărbători şi combinate de obicei cu zilele de weekend au o trecere tot mai mare în rândul turiştilor români. Anul acesta avem pachete foarte atractive în România, începând de la 80 lei/noapte. Bugetul pentru o minivacanţă în România, de 3-4 nopţi, este undeva la 350 lei/persoană. Cei care preferă un city-break în străinătate, vor plăti în jur de 250 euro de persoană”, a precizat Cristina Basarab.

,,Cele mai solicitate destinaţii pentru pachetele turistice de Sf. Maria sunt staţiunile litoralului românesc (Mamaia, Neptun, Venus) şi a celui bulgaresc (Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach), precum şi insulele greceşti Zakynthos, Corfu, Lefkada, Creta. De asemenea, tot mai mulţi turişti optează pentru staţiunile montane româneşti, preferate fiind cele de pe Valea Prahovei. Pentru Sinaia, de exemplu, avem pachete la 245 lei/persoană pentru perioada 15-18 august, în timp ce la Poiana Braşov, în aceeaşi perioadă, la un hotel 3 stele, locul în camera dublă costă 198 lei”, a precizat Teodor Călimănescu, directorul general al agenţiei Europa Travel.

Staţiunile montane, mai ales cele din zona Bran — Moieciu, şi cele balneoclimaterice Praid, Vatra Dornei au pregătit oferte speciale pentru minivacanţe oferind pachete de servicii începând de la 250 lei/persoană. (Sursa: Bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise