Ministrul Agriculturii: Taxa pentru utilajele agricole va fi eliminata

42

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, a declarat luni ca taxa pentru utilajele agricole înregistrate va fi eliminată, prin modificările care vor fi aduse Codului Fiscal, discutate în Parlament.
“Va fi o discuţie în Parlament pe Codul Fiscal şi va fi o modificare pentru a lămuri această problemă cu impozitarea utilajelor agricole înregistrate. Vom scoate această taxă pentru utilajele care sunt înregistrate la primărie cu plăcuţe galbene”, a spus Fuia.


El a adăugat că nu este normal ca fermierul să plătească impozit pentru o combină ca pentru un BMW X5 sau ca pentru limuzinele care circulă pe drumurile publice.
La jumătatea lunii martie Fuia a anunţat că Ministerul Agriculturii nu este de acord ca utilajele agricole să fie impozitate ca vehicule de transport şi că discută în acest sens cu reprezentanţii Ministerului Finanţelor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult