Ministrul Agriculturii: Din februarie se primesc proiecte pe noul PNDR

14

instantaneu daniel-constantin meat&milkMinistrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anunţat pe blogul său că, începând cu luna februarie vor începe să se preia proiecte de finanţare pentru fermieri, prin noul Program Naţional de Dezvoltare Rurală(PNDR)  şi că, tot în cea de-a doua lună a anului vor avea loc şi discuţiile finale cu Comisia Europeană despre noul Program.

“La agricultură am avut întotdeauna un singur obiectiv! Să ajut fermierii să performeze. Să arăt că se poate! Și cred că rezultatele avute în 2 ani și 8 luni vin ca urmare a unei strategii coerente și ca urmare a unei stabilității în implementarea ei. Mai sunt multe de făcut, dar toate progresele realizate mențin speranța vie! În primele două săptămâni vor avea loc consultări cu toate sectoarele din agricultură, cu asociația comunelor, cu asociația municipiilor (pentru a face ordine în piețe), dar și cu sectorul de cercetare. În această lună vor avea loc și discuțiile finale cu CE pentru noul PNDR, astfel încât în Februarie să începem să primim proiecte, așa cum ne-am angajat”, a scris ministrul pe blogul său.

Acesta a adăugat că: “Îmi doresc ca în anul 2015 dezbaterea publică să pună un mai mare accent pe proiectul nostru național, pe consolidarea economică și politică a României. (…)Să construim, în loc să distrugem…”

Citește și

Cmentariile sunt închise