Ministrul Agriculturii a anunţat că Ministerul Finanţelor a majorat fondurile pentru motorină

21

tractor_semanatMinistrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anunţat că fermierii vor primi și banii pentru motorină, mai ales că toate oficiile județene ale APIA au fondurile necesare, iar Ministerul Finanțelor a majorat fondurile pentru motorină.

Pe dea altă parte, liberalul Nini Săpunaru i-a reproșat ministrului Agriculturii că subvenția la motorină pe trimestrul IV al anului 2014 nu a ajuns în conturile agricultorilor.

„Nici subvenția la motorină de pe trimestrul IV al anului 2014 nu a ajuns în conturile agricultorilor! Cu șase luni întârziere, Ministerul Agriculturii s-a chinuit să promoveze un proiect de Ordin pentru subvenționarea motorinei 2015, care este abia în stadiul de consultare publică. Procedurile stipulate de Ordin sunt făcute să lungească termenul de rambursare a accizei, iar fermierii creditează în continuare Guvernul din care faceți parte!”, a adăugat Nini Săpunaru.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. […] “Nici subvenția la motorină de pe trimestrul IV al anului 2014 nu a ajuns în conturile agricultorilor! Cu șase luni întârziere, Ministerul Agriculturii s-a chinuit să promoveze un proiect de Ordin pentru subvenționarea motorinei 2015, care este abia în stadiul de consultare publică. Procedurile stipulate de Ordin sunt făcute să lungească termenul de rambursare a accizei, iar fermierii creditează în continuare Guvernul din care faceți parte!”, a adăugat Nini Săpunaru. Sursa: agro-tv.ro […]

Cmentariile sunt închise