Ministână cu iezi şi miei, bunătăţi ecologice şi tradiţionale, tratamente ecologice pentru combaterea dăunătorilor şi insectelor la Târgul Ecoagris din Parcul Bisericii Toma Cozma din Iaşi

70

În perioada 4-6 mai a.c., Bioma Agro Ecology Co organizează în Parcul Bisericii Toma Cozma din Iaşi, cea de-a XXIII ediţie a Târgului ECOAGRIS.  
Deschiderea oficială a expoziţiei cu vânzare va avea loc vineri, 4 mai a.c., începând cu ora 13.00,  iar programul de vizitare va fi zilnic între orele 10.00-18.00, intrarea fiind liberă.
Această ediţie aduce cu sine multe surprize, printre care amintim prezenţa unei ministâne amenajată, publicul larg şi copii în mod special putând astfel să admire iezi, miei şi să observe cum sunt pregătite în mod tradițional produsele la stână: balmuș, caș proaspăt și alte produse lactate. 


De asemenea, publicul larg îşi va putea achiziţiona produse de o înaltă calitate:
alimente naturale, bio şi tradiţionale (brânzeturi, preparate din carne, produse de panificaţie, prăjituri de casă, fructe, conserve din legume, miere de albine, propolis, bere naturală de ghimbir, fără alcool, având calităţi terapeutice, pălincă, o gamă largă de dulceţuri şi sosuri: dulceaţă de usturoi, dulceaţă de ceapă roşie, dulceaţă de piper alb, dulceaţă de ardei iute, dulceaţă de hrean cu muştar, sos picant ardelenesc, sos de gutui pentru friptura de vită, sos de vişine pentru friptura roşie, sos de merişoare, sos de merişoare roşii şi coacăze, zacuscă ardelenească cu fasole şi ciuperci, zacuscă şi dulceţuri moldoveneşti.
ceaiuri, produse dietetice, siropuri fără zahăr pentru diabet (siropuri de mugur de brad, de cătină, de vişine, gutui, merişor)
tincturi şi extracte din plante, plante medicinale, vitamine, suplimente nutritive naturale
cosmetice şi produse de îngrijire personală
detergenţi şi soluţii bio pentru casă
servicii ecologice

Întrucât sezonul agricol a început, Târgul ECOAGRIS adaugă încă o notă specifică prin prezentarea de produse, tehnici și inputuri autorizate pentru agricultură ecologică (fertilizatori şi amelioratori ecologici, fertilizatori având caracter fitosanitar), tratamente ecologice pentru protecţia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic, pentru tratarea ecologică a terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.), tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentară (vinificaţie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne) cu adresare directă pentru cei care implementează proiecte în agricultură, protecţia mediului, zootehnie sau industria alimentară.
Târgul Naţional de Produse ecologice şi tradiţionale, Agricultură şi Apicultură, ECOAGRIS va continua şi în perioada următoare, o dată la două săptămâni, respectiv în perioada 18-20 mai 2012, 1-3 iunie, 15-17 iunie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult