Un bărbat a devenit MILIONAR în pandemie printr-o mică afacere agricolă

Pentru miliarde de oameni din întreaga lume, pandemia a venit la pachet cu multe probleme. Pentru alții, însă, aceasta a reprezentat o oportunitate nesperată, iar cei care au știut cum să profite de ea s-au îmbogățit.

Este și cazul lui Justin Snyder, un bărbat australian care a reușit să facă 1,4 milioane de dolari în doar trei luni de zile, printr-o afacere în sectorul agricol. Pasionat de ciuperci, acesta nu a sperat niciodată că interesul său pentru acest sector l-ar putea transforma în milionar într-un timp atât de scurt, însă exact asta s-a întâmplat datorită unei creșteri imprevizibile a cererii pe timp de pandemie.

La vârsta de doar 20 de ani, Snyder a plecat în India fără să știe ce să facă cu viața lui, iar acolo și-a descoperit pasiunea pentru ciuperci. A descoperit Spirulina, o algă verde uscată pe care mulți o consideră că oferă o sursă bogată de proteine ​​și fier, iar după întoarcerea în Australia și-a lansat propria companie super-alimentară în 2012, scrie publicația News.com.au.

După mai mulți ani în care afacerea a mers așa și așa, compania sa a realizat vânzări de 1,5 milioane de dolari în anul financiar 2020-2021, o adevărată explozie comparativ cu anii precedenți, iar anul acesta îi merge și mai bine.

Australianul pune acest succes răsunător pe seama pandemiei, care a schimbat mentalitatea consumatorilor cu privire la calitatea și beneficiile alimentelor pe care le consumă.

„Când a lovit pandemia, asta a schimbat ideea tuturor despre sănătate și cât de importantă este ea. Înainte de pandemie, sănătatea era ceva la care te gândeai doar atunci când lipsea. Acum, însă, oamenii se gândesc la asta preventiv” a explicat Snyder.

Antreprenorul susține că succesul a apărut efectiv peste noapte. În ultima zi a lunii iulie s-a culcat, iar dimineața următoare, când s-a pus în fața calculatorului, a văzut că mii de comenzi fuseseră depuse peste noapte pe site-ul firmei sale. La succesul său a contribuit, în mare parte, un documentar publicat de Netflix tocmai în acea perioadă, care vorbea despre proprietățile incredibile ale ciupercilor.

„Afacerea a explodat de acolo”, a spus Snyder.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole