Mic dejun de vedeta: Ingredientele secrete ale diminetii perfecte pentru Justin Timberlake

11

Iubitor de bere Coors Light si tequila, amator de gratare cu prietenii in fiecare duminica in curtea casei si de petreceri tematice cu multi invitati, Justin Timberlake e foarte serios cu rutina lui de dimineata.

Starul a povestit pentru revista Bon Appetit ca obisnuieste sa manance de doua ori la micul dejun. O data inainte sa isi faca antrenametul la sala sau jogging-ul si inca o data dupa ce se intoarce acasa. Incepe cu waffe cu in, unt de arahide si o omleta, face exercitiile de dimineata si la 40 de minute dupa efort isi mai ia o portie de proteine: fie dintr-un ou, fie dintr-un shake.

Marturiseste ca este un „foodie” si ca face miscare doar pentru a-si putea permite sa manance atat de bine. Sunt putine lucruri despre care poate spune ca nu ii plac. Cu exceptia caracatitei, ar manca orice. Totusi, spune ca refuza produse fast-food, iar daca stie ca va pleca de acasa, prefera sa isi pregateasca mancare la pachet.

 

Cea mai buna masa pe care a mancat-o vreodata a fost in Italia la restaurantul Quinzi e Gabrieli, unde favoritele sale au fost niste paste cu homar si branza Pecorino.

Sursa: http://ro.stiri.yahoo.com/mic-dejun-vedeta-ingredientele-secrete-ale-diminetii-perfecte-220500838.html

Citește și

Cmentariile sunt închise