Mezeluri fără E-uri de la Cris-Tim

Cris-Tim, liderul pieţei interne a mezelurilor, lansează în premieră naţională Vitality, o gamă de mezeluri fără conservanţi şi coloranţi artificiali.
Gama Vitality include cinci sortimente: bacon, şuncă de curcan, muşchi file, cârnaţi semi-afumaşi şi salam.

 

La începutul anului, Cris-Tim a investit peste 4 milioane de euro în tehnologia de procesare prin înalta presiune, potrivit unui comunicat al companiei. Practic, este vorba de un sistem de protecţie alimentară de ultimă generaţie, care printr-un procedeu 100% natural şi neinvaziv asigură „creşterea calităţii mezelurilor şi păstrarea prospeţimii”.

Tehnologia presupune scufundarea în apă rece, la o presiune de 6000 de bari, a produselor ambalate şi etichetate, distrugându-se astfel majoritatea bacteriilor, fără afectarea celulei de carne sau modificarea valorii nutritive şi a proprietatilor organoleptice ale produselor.

«Lansarea gamei Vitality este încă un pas care arată preocuparea permanentă a Cris-Tim de a susţine, nu doar declarativ, misiunea exprimată prin sloganul “Iţi place să mănânci sănătos!”» a declarat Radu Timis, presedintele grupului Grup Cris-Tim.

Investitiile Cris-Tim, liderul pieţei locale a mezelurilor, în cercetare şi upgradarea tehnologiei de producţie s-au ridicat la peste 24 de milioane de euro, ]n ultimii trei ani.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult