Meteo: Vin două zile cu VÂNT PUTERNIC și VISCOL!

Meteorologii au emis o avertizare privind intensificări puternice ale vântului la rafală, începând de luni seară și mai ales marți, 11 ianuarie, precum și miercuri, 12 ianuarie.

Potrivit meteoradar.ro, intensificările puternice ale vântului la rafală se vor face resimțite începând de luni seară, în sud-estul țării, când vântul va ajunge până la 65km/h în Muntenia și pe litoral.

Marți, 11 ianuarie, vântul va ajunge la rafală în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea până la 65-75km/h, iar în largul Mării Negre până la 90km/h.

De asemenea, vântul va prezenta intensificări până la 65km/h și în Carpații Occidentali, zonele înalte ale Carpaților Meridionali, local în Apuseni și local în nord-vestul țării.

Pentru miercuri, 12 ianuarie, meteorologii prognozează că intensificările vântului în zonele vizate vor ajunge, în general până la 50-65km/h. Pe litoral, vântul va atinge până la 75km/h, iar în largul mării până la 90km/h.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole