Meteo: Nu scăpăm de grindină și vijelii!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineață o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată valabilă până duminică dimineață în 14 județe și în municipiul București.

Astfel, în intervalul 14 mai, ora 12.00 – 15 mai, ora 10.00, în Muntenia, Dobrogea și estul Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu viteze de 55….65 km/h și izolat de peste 70…80 km/h, pe alocuri vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp.meteo

Confom hărții puse la dispoziție de ANM, județele vizate de atenționarea Cod galben sunt Argeș, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea și Vâlcea, plus municipiul București.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole