Meteo: Atenție, apare bruma! Cât durează vremea rece

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță pentru zilele următoare vreme rece, cu temperaturi negative și brumă, noaptea și dimineața, și intensificări ale vântului.

Astfel, potrivit unei informări meteorologice valabile în intervalul 27 aprilie, ora 10.00 – 29 aprilie, ora 10.00, vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Local se va produce brumă și vor fi temperaturi minime în general între -4C° și 0C°, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei și al Munteniei și izolat în rest, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare din centru și nord-est.

Temporar vântul va avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45-55 km/h. În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpații Meridionali și de Curbură, rafalele vor depăși 70-80 km/h.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole