Mesajul ministrului Petre Daea: Primii bani din 2023 pentru agricultori

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea, a făcut primul anunț de anul acesta în privința subvențiilor pentru fermierii români. Potrivit șefului MADR, o parte din banii autorizați la plată către agricultori, în cursul Campaniei 2022, au fost deja rambursați României.

Ministrul agriculturii a precizat că peste 1,03 milioane de euro au ajuns la bugetul național. ”Banca Națională a României, Direcția Operațiuni de Plată, prin adresa nr. VII/17/04.01.2023 confirmă alimentarea contului MADR cu suma de 1.033.896.609 euro de la Comisia Europeană”, a precizat Petre Daea.

Totodată, șeful MADR i-a asigurat pe fermieri că acordarea la timp a subvențiilor reprezintă o prioritate, iar APIA a început deja plățile pentru cei care nu și-au primit banii în 2022.

”Acordarea la timp a subvențiilor și atragerea fondurilor europene pentru agricultură constituie o prioritate în activitatea Ministerului Agriculturii. Prin muncă și seriozitate, se pot îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus”, a mai spus Petre Daea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole