McDonald's va lansa temporar cel mai mare restaurant al său la Londra

6

IncreaseLanţul fast-food McDonald’s va lansa temporar, pe durata Jocurilor Olimpice de la Londra, cel mai mare restaurant pe care l-a avut până în prezent, informează Daily Mail.

Unitatea se va întinde pe 3.000 de metri pătraţi, va avea două etaje şi va servi aproximativ 3 milioane de clienţi pe durata jocurilor.

Compania va angaja 2,000 de persoane pentru noua unitate, selectaţi după criterii precum amabilitatea, aptitudinea cu care servesc îngheţată sau felul în care prepară cartofi prăjiţi.

Huffington Post notează ca acest cel mai mare restaurant va fi unul din patru unităţi pe care gigantul intenţionează să le construiască în estul Londrei, în zona Jocurilor Olimpice, celelalte trei situându-se în parc, în satul olimpic şi în centrul pentru presă.

McDonald’s a început să sponsorizeze Jocurile Olimpice în 1976. Jocurile organizate anul acesta în Londra vor fi al nouălea eveniment de acest fel în care McDonald’s este sponsor oficial şi singurul brand de mâncare consumată de atleţi. Sursa: zf.ro

Citește și

Cmentariile sunt închise