21 septembrie 2021 - 18:15

Mai sunt doar 6 saptamani pana la prima conferinta INDAGRA!

ROMEXPO, împreună cu TMT PR, organizează Conferința INDAGRA – Ferma de familie, creatoare de valoare adăugată în România, în cadrul ediției 2019 a INDAGRA – Târgul internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei.

Evenimentul se desfășoară pe 1 noiembrie 2019, în intervalul 11:00 – 14:00, în Sala Titulescu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional ROMEXPO, având ca tema principală „Valoarea adaugată pentru IMM-urile din domeniul agricol”.

Astfel, prima ediție a Conferinței INDAGRA se derulează în cea de-a treia zi a târgului INDAGRA 2019 și este organizată în două paneluri: Alocările financiare atrase de IMM-uri agroalimentare și Tendințe și oportunități de vânzare în industria agroalimentară.

La eveniment sunt așteptați antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători și importatori din domeniul agricol, studenți la facultăți cu profil agricol și agroalimentar, precum și vizitatori interesați de achiziționarea de produse.

La Conferința INDAGRA – Ferma de familie, creatoare de valoare adăugată în România ACCESUL este GRATUIT! Pentru înscrieri transmiteți un mesaj cu numele și adresa de e-mail la: ioana.jianu@romexpo.ro, până pe data de 28 octombrie 2019.

Târgul INDAGRA 2019 se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul reprezintă cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care pot aduce plus valoare agriculturii din România și impulsionează dezvoltarea relațiilor comerciale.

Vă reamintim că în aceeași perioadă cu INDAGRA 2019, în Centrul Expoziţional ROMEXPO se desfăşoară alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicul larg şi celui de specialitate:

 

  • INDAGRA FOOD & CARNEXPO (indagra-food.ro) – Târg internaţional pentru industria alimentară;
  • EXPO DRINK (expodrink.ro) – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
  • PACK SHOW – (packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.