Magiunul de prune Topoloveni va fi promovat pe bani europeni în America de Nord si Orientul Mijlociu

19

topoloveniff

Compania producătoare este singura firmă din România care a obtinut finantare europeană pentru promovarea produselor în America de Nord si Orientul Mijlociu.

Magiunul de prune Topoloveni, principalul produs al companiei va ajunge pe pietele mentionate în baza unui program finantat de UE care se va derula pe o perioada de trei ani.

„Este tot mai clar că produsele de calitate primesc bani. Acum nu mai vorbim de medalii sau altfel de recunoasteri, vorbim de sprijin pentru promovarea calitătii si traditiei prin magiunul de prune din prune, nu cu gust de prune, cu arome, partial din prune sau ce alte denumiri au mai fost inventate pe piată. Europa sustine financiar calitatea, din respect pentru consumatori, asa cum am făcut-o si noi întotdeauna”, a declarat Bibiana Stanciulov, director general şi unic acţionar al companiei.

Valoarea totală a proiectului de promovare este de 544.200 de euro, acesta fiind al doilea de acest gen câstigat de producătorul român. În primăvară compania a fost listată ca beneficiar în cadrul unui alt program cu finantare europeană de promovare a magiunului de prune Topoloveni in Elvetia, Norvegia si Federatia Rusa. Acest proiect este in valoare totala de aproximativ 981.000 de euro, iar primele actiuni vor avea loc luna aceasta, incepand cu 23 noiembrie cand Magiunul de prune Topoloveni va fi la targul Igeho din Basel, Elveția.

 

 

Citește și

Cmentariile sunt închise