Magiunul de prune Topoloveni, promovat la San Francisco

12

topoloveniffPromovarea Magiunului de prune Topoloveni, produs 100% românesc, continuă la nivel internațional, iar la începutul acestui an este prezentat oficial la Winter Fancy Food Show San Francisco, cea mai mare expoziție de produse alimentare de pe coasta de vest a Americii, au anunțat, luni, reprezentanții companiei producătoare, într-un comunicat de presă, remis AGERPRES.

Magiunul de prune Topoloveni a ajuns pentru prima dată în America prin cel de-al doilea program de promovare pe fonduri europene accesat de producătorul Sonimpex Topoloveni — „I love European Fine Foods”—, care a debutat anul trecut în Dubai.

Winter Fancy Food Show reunește expozanți din SUA și alte 35 de țări, Magiunul de prune Topoloveni fiind singurul produs românesc prezent la acest eveniment.

„Prin Magiunul de prune Topoloveni, produs deja recunoscut și certificat la nivel european ca fiind unic, tradițional și autentic, cultura gastronomică românească face înconjurul lumii. Am reprezentat cu mândrie țara la cele mai importante evenimente gastronomice din Europa, am fost în Rusia, Dubai și Coreea de Sud, iar acum pășim cu încredere pe tărâm american. Sperăm ca americanilor să le placă gustul românesc, gust păstrat de 100 de ani în această rețeta unică și să aprecieze calitățile nutriționale ale acestui aliment funcțional’, a declarat directorul general al Sonimpex Topoloveni, Bibiana Stanciulov.

„I love European Fine Foods’ reprezintă al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producătorul român Sonimpex Topoloveni după „Eureka: Descoperiți comorile Europei’—primul program care vizează promovarea produsului pe piețele din Norvegia, Elveția și Rusia, care a debutat în 2013.

Programele se vor derula pe o perioadă de trei ani și au ca scop promovarea pe piețele terțe a produselor alimentare de înaltă calitate din Uniunea Europeană /UE/.

Magiunul de prune Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat Superior Taste Award de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat Halal.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten și poate fi consumat de la vârsta de 6 luni, când începe diversificarea alimentației.

De asemenea, magiunul poate fi consumat și de persoanele bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C. Paulescu, la solicitarea producătorului Sonimpex Topoloveni.

Citește și

Cmentariile sunt închise