Magiunul de prune Topoloveni ajunge la Moscova

10

topoloveniffÎn perioada 10-14 februarie Magiunul din prune Topoloveni va fi prezent la Moscova, la târgul PRODEXPO care va avea loc la centrul expozitional Expocentre Fairgrounds Moscova .

Sonimpex Topoloveni continua astfel programul „Eureka: descoperiti comorile Europei”, pentru Magiunul de prune Topoloveni, fiind singurul producator român beneficiar al acestui program cu finantare europeana de promovare pe pietele din Elvetia, Norvegia si Federatia Rusa, valoarea totala a proiectului fiind de aproximativ 981.000 de euro.

„Programul ŤEureka: descoperiti comorile Europeiť debuteaza, în anul 2014, pentru noi, Sonimpex Topoloveni, cu participarea la PRODEXPO 2014. Magiunul din prune Topoloveni, ambasador al bunului gust românesc, încearca sa reia relatiile comerciale cu piata ruseasca. Calitatile deosebite ale magiunului din prune Topoloveni, calitati certificate de catre Institute Europene si Internationale, sunt argumentele care ne vor sprijini pentru dezvoltarea relatiilor comerciale cu partenerii rusi. Pentru prima data, în cadrul acestui program, vor avea loc si degustari la Hotelul Radisson Royal din Moscova’, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general si unic actionar al Sonimpex Topoloveni.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obtinut certificatul de Indicatie Geografica protejata  acordat de UE. Este Furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutului pentru Gust si Calitate Bruxelles, Ambassador of the Romanian traditional taste, este certificat ‘Atestarea Calitatii’ — Centrul National de Teste Comparative si certificat de catre Institutul de Cercetari Alimentare drept aliment functional, care consumat în mod curent contribuie la mentinerea starii optime de sanatate.

Poate fi consumat de la vârsta de 6 luni — când începe diversificarea alimentatiei; este permis si persoanelor bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C.Paulescu.

Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100%natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten.

Citește și

Cmentariile sunt închise