Magiunul de prune Topoloveni, a doua oară consecutiv la expoziția internațională Igeho de la Basel

22

Magiunul de prune Topoloveni reprezintă România pentru a doua oară consecutiv la expoziția internațională IGEHO care are loc în perioada 21-25 noiembrie la Basel, în Elveția.

Expoziția de la Basel face parte din acțiunile cuprinse în cadrul programului de promovare pe fonduri europene „Eureka: descoperiți comorile Europei” accesat de Sonimpex Topoloveni în anul 2013. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene ca unic, tradițional și autentic prin acordarea certificării de Indicație Geografică Protejată.

Expoziția de la Basel este unul dintre cele mai importante evenimente internaționale care reunește specialiști din industria hotelieră, catering și alimentație, cu peste 700 de expozanți din 12 țări.
Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the ‘Romanian traditional taste’, premiat Great Taste Awards Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut multiple certificări ale calității cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.

Sonimpex Topoloveni a solicitat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, studiu ale cărui concluzii arată că „Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunul de prune Topoloveni si gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori este Furnizor al Casei Regale a României. Produsele Topoloveni — magiunuri — și Topoloveana — dulceața, pasta de roșii și zacușt i—sunt 100% românești, 100% naturale, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără coloranti, fără gluten. (AGERPRES)

Citește și
2 Comentarii
  1. […] Expoziția de la Basel face parte din acțiunile cuprinse în cadrul programului de promovare pe fonduri europene „Eureka: descoperiți comorile Europei” accesat de Sonimpex Topoloveni în anul 2013. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene ca unic, tradițional și autentic prin acordarea certificării de Indicație Geografică Protejată. Sursa: agro-tv.ro […]

  2. […] Expoziția de la Basel face parte din acțiunile cuprinse în cadrul programului de promovare pe fonduri europene „Eureka: descoperiți comorile Europei” accesat de Sonimpex Topoloveni în anul 2013. Magiunul de prune Topoloveni este singurul produs românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene ca unic, tradițional și autentic prin acordarea certificării de Indicație Geografică Protejată. Sursa: agro-tv.ro […]

Cmentariile sunt închise