MADR VREA SERVICII DE CONSILIERE A FERMIERILOR MICI, DE 6,8 MILIOANE DE LEI

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a demarat o licitaţie deschisă prin care vrea să achiziţioneze, cu o sumă estimată la peste 6,8 milioane de lei, servicii pentru consilierea fermierilor din fermele mici, potrivit unui anunţ publicat joi în SEAP.

Anunţul implică atribuirea unui contract care vizează “achiziţia serviciilor de consiliere în vederea asigurării serviciilor de consiliere pentru fermierii care activează în ferme mici, pentru pregătirea planului de afaceri şi managementul implementării acestuia”.

MADR precizează că prin achiziţia acestor servicii vor fi consiliaţi 3.000 de fermieri, după cum se arată pe AGERPRES.

Valoarea estimată a contractului este de 6.820.500 de lei, fără TVA, iar durata sa va fi de 36 de luni de la atribuire.

Contractul va fi finanţat din fondurile măsurii 2 “Servicii de consiliere, servicii de gestionare a fermei şi servicii de înlocuire în cadrul fermei”, din cadrul PNDR 2014 – 2020.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 9 noiembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a acestora, în SEAP, este 4 decembrie, ora 18,00, se mai arată în anunţul citat

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult