MADR organizează un Mărțișor pentru pofticioși

Pofticioșii, dar și iubitorii de artă populară vor avea și ei parte de Mărțișorul lor.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) organizează, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 și cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia, în perioada 1-3 martie 2024, Târgul „Poftim din România – Mărțișor de București: Gusturi și Meșteșuguri Românești”.

„Producătorii au ales să dea startul primăverii reunindu-se în Sectorul 4 al capitalei, la Piața Sudului, unde vă invită să descoperiți autenticitatea și frumusețea meșteșugurilor românești. Aici veți fi întâmpinați de o atmosferă plină de veselie și culoare, pregătită să vă încânte simțurile și să vă deschidă inima către frumusețile primăverii”, se arată într-un comunicat al MADR remis joi redacției AgroTV.

Potrivit organizatorilor târgului, cei prezenți vor putea admira și achiziționa cele mai frumoase și autentice mărțișoare, creații handmade ale unor artizani pricepuți, ii confecționate cu măiestrie și talent de meșteri populari, precum și diverse obiecte sculptate în lemn.

Târgul de Mărțișor de la Piața Sudului va fi deschis din 1 până pe 3 martie 2024, între orele 09.00-19:00, iar în ultima zi, 3 martie 2024, programul va fi de la ora 09:00 până la ora 16:00.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole