17 septembrie 2021 - 16:19

Lucratori din industria alimentara, vi se pregateste ceva! Masurile cerute de SINDALIMENTA

Perioada dificilă pe care o traversăm, cauzată pe de o parte de pandemie și pe de alta de secetă, scoate la iveală rolul important pe care îl are în societatea românească agricultura cu tot ce derivă de aici, în primul rând valorosul capital uman.

Președintele Federației Sindicatelor din Industria Alimentară – SINDALIMENTA, Dragoș Frumosu, vocea care susține cu putere interesele lucrătorilor din această ramură a prezentat la AGRO TV câteva propuneri pe care le  consideră mai mult decât necesare pentru acești angajați. În primul rând este vorba despre acordarea tichetelor de masă pe care salariații din alte ramuri industriale le primesc, lucru solicitat de altfel guvernului și de către patronatele din domeniu. Tot ca o reparație morală, Dragoș Frumosu cere ca angajații din industria alimentară, cei care asigură hrana românilor, să fie scutiți de plata unor taxe, măcar pentru o perioadă, ținând cont că această categorie socială este obligată să muncească tocmai acum când pandemia ne ține în case aproape pe toți.

Pe de altă parte, președintele SINDALIMENTA dorește să se alăture inițiativelor Asociației pentru Sprijinirea Dezvoltării Agriculturii din România (ASDA), considerând că aceasta, împreună cu AGRO TV promovează și susține interesele agricultorilor dar și consumul de produse românești.

Emisiunea  “Agricultura, o șansă pentru România” este o inițiativă a Asociației pentru Sprijinirea Dezvoltării Agriculturii, inițiativă susținută de Agro TV, Profit TV și Look Pus.

ALĂTURĂ-TE  ACESTUI  PROIECT!

Mai multe informații pe asdar.ro