LISTA BANCILOR CARE TE POT AJUTA SA PRIMESTI FONDURI EUROPENE

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a facut publica „Lista instituțiilor financiare”, care s-au implicat in sustinerea cu imprumuturi a proiectelor finanțate prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.

Precizăm că, în cadrul noii rubrici, a fost deja publicată oferta unei instituții bancare în vederea emiterii Scrisorilor de Garanție Bancară pentru autoritățiilor publice locale, care derulează proiecte de investiții finanțate prin PNDR 2020.

La nivelul AFIR, în baza unui protocol de colaborare, se poartă discuții lunare cu Asociația Română a Băncilor analizand posibilitatea obținerii de condiții avantajoase pentru beneficiarii proiectelor finanțate prin PNDR 2020, astfel încât investițiile să fie finalizate la termen, fără probleme.

Responsabilitatea ofertelor publicate aparține exclusiv instituției financiar-bancare, la fel și valabilitatea produselor de finanțare. Totodată, AFIR precizeaza ca nu efectuează nicio ierarhizare sau selecție a acestor instituții financiar-bancare. Această listă este orientativă, publicarea ei pe portalul AFIR având scopul de a facilita identificarea, alegerea și contactarea acestor instituții de către cei interesați.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole