Liderul unei asociaţii moldovene cere UE capre pentru zoofili

24

Nu este o glumă! Preşedintele asociaţiei “Moldova Mea” a înaintat o scrisoare către şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Moldova, Dirk Schuebel, în care cere ca zoofilii din ţara lui să fie ajutaţi cu capre de rasă.
Motivul, din punctul de vedere al lui Fiodor Ghelici, este unul întemeiat: bărbaţii din Moldova dezvoltă deviaţii sexuale pentru că un număr mare de femei a plecat peste hotare.


Dirk Schuebel a evitat să vorbească despre zoofili atunci când a insistat ca Republica Moldova să adopte Legea antidiscriminare, care include şi un capitol despre minorităţile sexuale.
Nu o să-ți vină să crezi ce le-a trecut unora prin cap! Cele mai ciudate ”partenere de sex”
Igor Caldare, un alt membru al Asociaţiei “Moldova Mea”, a adăugat că din lista minorităţilor sexuale zoofilii sunt cei mai nedreptăţiţi. “Dupa adoptarea acestei legi vor beneficia de ea nu 50% din populaţie, cum a spus Dirk Schuebel, ci doar 4% dintre cetăţeni. O să beneficieze de această lege doar 1% dintre cei care s-au născut cu această orientare sexuală şi 3% care pe parcursul experienţei sexuale au ajuns în această categorie”.
Adoptarea Legii antidiscriminare este o condiţie impusă de UE în dialogul pentru liberalizarea regimului de viz, însă ea a născut vii proteste, reprezentanţii Bisericii fiind printre cei mai puternici contestatari ai aprobării acesteia.

Citește și

Cmentariile sunt închise