LICITATIE IN PREMIERA, SI UN SURPRINZATOR GEST UMANITAR, LA AGRARIA 2018

In premiera in Romania, la targul “Agraria” desfasurat zilele acestea in judetul Cluj, s-a organizat o licitatie de taurine din rasa Aberdeen Angus.

Interesul starnit de acest eveniment, a adus in jurul ringului numerosi fermieri, dintre care cei  interesati de dezvoltarea unei afaceri cu taurine din aceasta rasa, s-au inscris  la licitatie. Prin fata spectatorilor au defilat rand pe rand exemplare valoroase de taurine, cu o descendenta impresionanta, care au starnit atat admiratia publicului, cat si interesul celor care au licitat.

Momentul culminant al evenimentului, l-a constituit prezentarea taurului Coconi Gold S259, campionul anului 2018, in varsta de 1 an si 8 luni, de origine din Marea Britanie, de la ferma Agricola CAP Coconi, care a fost  licitat la suma de 4000 de euro. Banii au fost donati de proprietar fundatiei “Salvati copiii”, pentru sustinerea spitalului judetean Calarasi.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult