Leuşteanul, medicamentul minune

30

Leusteanul este un remediu eficient în foarte multe boli datorită principiilor active pe care le conţine. Gratie proprietăţilor terapeutice, este un excelent remediu pentru prevenirea bolilor respiratorii, endocrine, renale, ale aparatului urinar şi pentru întărirea sistemului imunitar. 

Petele de pe piele dispar în mod miraculos
De asemenea, daca este utilizat în afectiuni ale pielii, cum sunt de exemplu petele care apar în contactul cu diverse subsţante chimice, în scurt timp se pot observa efectele pozitive. Timp de o săptămână, frunzele de leuştean zdrobite se aplică pe suprafaţa care trebuie tratată, iar procedura se repetă de două-trei ori pe zi.

În cazul petelor pe piele care apar pe fondul unor tulburări interne, tratamentul extern este dublat cu o cura de dezintoxicare cu o durată de minimum două saptămâni, timp în care se iau 12 linguriţe de suc de leuştean pe zi. Dacă însă suferiti de o alergie, aplicaţi pe locul afectat o ăcataplasma cu leuştean. Aceasta are capacitatea de a diminua inflamaţia si de a calma mâncărimile

Citește și

Cmentariile sunt închise