LEGE PENTRU PROTEJAREA AGRICULTORILOR

Proiectul de lege care are in atententie protejarea agriculturii si zootehniei din Romania se afala in dezbaterea parlamentarilor, dup ace a fost initia de doau formatiuni politice Legea nu este făcută pentru marii fermieri, care exploatează mii de hectare sau fermierii cu mii de animale. Ținta ajutorului acordat prin această lege sunt micii agricultori.

Potrivit propunerii legislative, aceste ferme sunt scutite de orice obligație fiscală sau financiară, pentru utilajele folosite în agricultură sau zootehnie, pentru terenurile agricole, pentru clădirile destinate creșterii animalelor, depozitării produselor agricole, precum și pentru terenurile aferente acestor clădiri.

De asemenea, sunt scutite de taxa pe valoare adăugată (TVA) utilajele, echipamentele, piesele de schimb și consumabilele. Sunt scutite de orice accize, taxe și impozite produsele agricole și zootehnice.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult