LECȚII PENTRU MUTU ȘI MM STOICA. CUM PETRECE UN ADEVĂRAT PREȘEDINTE DE CLUB DUPĂ CE ANTRENORUL ECHIPEI ȘI-A DAT DEMISIA. VIDEO INCREDIBIL!

28

A chemat lautarii dupa ce tehnicianul care a obtinut cele mai importante rezultate din istoria clubului si-a anuntat demisia in vestiar. 

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a remizat, scor 0-0, cu Danemarca, si a starnit un val de suparare in randul microbistilor. Din fericire, in fotbalul mic, lumea petrece din orice motiv, nu conteaza ca e vorba de suparare sau de bucurie.

Înainte Modelu a pierdut cu 1-0 meciul de pe teren propriu, cu Viitorul Domnești, contând pentru etapa a 17-a din Seria C2. La finalul jocului, antrenorul gazdelor, Jose Valeriu Petrescu, și-a prezentat demisia după ce echipa sa a ajuns la patru înfrângeri consecutive.

„Ne-am despartit prieteneste. Le-am zis ca la echipa este nevoie de un soc si eu cred ca asa e cel mai bine pentru toata lumea. Ce s-a intamplat in ultima perioada este inexplicabil pentru mine. Asta e viata! Mergem inainte. Oricum, contractul meu expira la finalul campionatului, iar pana acum nu primisem nici o propunere pentru prelungire”, a declarat Jose Valeriu Petrescu.

La Modelu, criza este profunda. Ultima victorie a fost obtinuta in etapa a 9-a, atunci cand Inainte a trecut cu 14-1 de Arsenal Malu, campioana judetului Giurgiu. De atunci au trecut cinci luni! Cu toate ca echipa sa este in zona retrogradarii, rezultatele lipsesc, iar antrenorul a demisionat, presedinte Victor Neagu a gasit motiv sa petreaca. Nu stim daca de bucurie sau de suparare, insa dupa cum s-a manifestat in compania lautarilor, sigur nu prea are dureri de cap din cauza situatiei de la club.

Situatii tragi-comice se intalnesc la tot pasul in fotbalul mic si foarte mic. Agro TV isi propune sa le aduca in atentia publicului pentru simplul motiv ca sportul pentru cei saraci aduce intotdeauna momente savuroase.

Citește și

Cmentariile sunt închise