28 octombrie 2021 - 08:48

Laurenţiu Baciu (LAPAR): Cei din minister nu se pricep la agricultură şi apar situaţii amuzante

baciu88Preşedintele LAPAR, Laurenţiu Baciu a apovestit cum, din cauza nepriceperii angajaţilor din Ministerul Agriculturiiadesea apar situaţii ridicole care îi pun pe toţi în încurcătură. El a povestit ce i s-a întâmplat la întâlnirea de luni cu reprezentanţiii ministerului  şi i-a confirmat opinia.

„Am fost azi să discut cu cei din minister despre agricultură. Aşa a apărut o întâmplare amuzantă, care ne-a demonstrat că nu se pricep la agricultură. Azi era un subiect în discuţie, pentru o traducere, la o măsură legată de gâsca cu gâtul roşu. Spunea acolo că trebuie să recoltezi porumbul cu o pierdere de minimum 5% ca să rămână  boabe pe câmp, să se hrănească gâştele. Nici aşa nu era bine, fiindcă tot flămânde ar fi rămas gâştele, am găsit o altă soluţie, să lăsăm boabe pe câmp, pentru gâşte Omul de la minister a spus că nu se poate, că trebuie să facă un audit, altfel nu merge. Atunci un coleg a propus să aplecăm porumbul, ca să ajungă la el gâştele. Ce facem aici? „, a povestit Baciu.

  1. D.nul asta…Baciu stie ca fermierul i.a 170 de euro pe ha cu ..gasca? Sa respecte normele daca vrea banii astia ! Baciu face…politica …nu agricultura .

Comments are closed.