Kelemen Atilla: Avem la Legea Zootehniei câteva lucruri de finisat, mai ales în ceea ce priveşte sectorul de bovine

18

kelemen_atillaDeputatul Kelemen Atilla, membru al Comisiei de Agricultură, a anunţat că deputaţii, după ce vor reveni din vacanţa parlamentară, se vor concentra pe „finisarea” Legii Zootehniei, mai ales în acele puncte care îi privesc pe crescătorii de bovine. El a declarat că prin demersurile lor, aleşii din Camera Deputaţilor, vor să îi sprijine pe agricultrorii români,  greu încercaţi în ultimii 25 de ani.

„Toţi avem datorii faţă de ţăranul român care se zbate de 25 de ani să se ţină la suprafaţă şi câteodată abia reuşesc”, a afirmat Kelemen Atilla.

Acesta a declarat că deputaţii din Comisia de Agricultură au corectat deja scăpările din Legea Pajiştilor, care i-au supărat pe fermieri şi că acum atenţia lor se îndreaptă spre Legea Zootehniei, în care mai sunt încă elemente de cizelat.  Aceste schimbări vor viza mai puţin normativele referitoare la creşterea oilor şi mai mult pe cele care îi privesc pe crescătorii de bovine, după cum a precizat vicepreşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor pentru AGRO TV.

Citește și

Cmentariile sunt închise