Judecată caraghioasă! 5 zile de puşcărie pentru un american care şi-a bătut nevasta cu un sandwich

Judecată caraghioasă 5 zile puşcărie american bătut nevasta sandwichUn bărbat din Nebraska, SUA, şi-a bruscat soţia, a împins-o pe pat, iar apoi a plesnit-o peste faţă cu ce i-a picat la îndemână, un sandwich. Larry Spurling (50 ani) şi-a recunoscut fapta şi va merge în spatele gratiilor pentru 5 zile, a hotărât judecătorul.

Totuşi, de la ce a pornit acest scandal. Bărbatul şi-a acuzat nevasta în primă fază că l-a obligat să se mute în regiunea în care locuiesc în prezent, mişcare ce i-a adus o mare porţie de plictiseală omului. Pur şi simplu nu găsea un loc pe unde să se plimbe.

 

Femeia a declarat că după ce s-a plictisit de ceartă s-a dus în bucătărie să-şi facă un sandwich. Soţul ei, ameţit după câteva pahare, a urmărit-o apoi în dormitor, şi de nervi i-a frecat de faţă sandwich-ul pe care tocmai se pregătea să-l mănânce.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult