Jobul ideal: mănânci trei luni fast-food, câştigi 3.500 de dolari

Cele mai multe persoane mănâncă fast-food şi fără să fie plătite, dar Universitatea Washington chiar te plăteşte dacă faci asta.

Universitatea Washington din St. Louis oferă joburi aproape de nerefuzat. Tot ce trebuie să facă viitorii “angajaţi” este să mănânce de la fast-food, timp de trei luni. 

 

Mai bine de atât nu se poate! Universitatea americană vrea să facă, astfel, un studiu despre obezitate. Participanţii vor fi observaţi câte kilograme acumulează în toată această perioadă de trei luni.

Ei vor fi încurajaţi să se înfrupte din toate felurile de mâncăruri fast-food, iar specialiştii vor fi cei care decid care dintre ei primeşte cei 3.500 de dolari. Doar unul primeşte aceşti bani, din cei care participă la studiu.

Cerinţa specialiştilor este ca participanţii la studiul despre obezitate să se îngraşe minim 5% din greutatea pe care o aveau la început.

Studiul ar putea dezvălui de ce persoanele supraponderale fac diabet, boli cardiovasculare şi alte boli asociate cu obezitatea sau nu.

La studiu pot participa persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, nefumătoare şi care nu au diabet. Participanţii la studiu vor fi invitaţi să mănânce din restaurante precum McDonald’s, Taco Bell, KFC, Burger King sau Pizza Hut.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult