JACKFRUIT – BOMBA DE SANATATE INTR-UN FRUCT GIGANT

Jackfruit poate revitaliza instantaneu sistemul imunitar, poate reduce riscul de a dezvolta cancer, întărește inima, previne anemia, optimizează procesul de digestie și accelerează metabolismul.

 Jackfruit este o adevărată bombă de sănătate, plin de fibre, vitamina A, vitamina C, vitamina B, potasiu, magneziu, mangan și fier. Acesta este o combinație de arome, și anume: de mango, banană, pepene galben și papaya și reprezintă cel mai mare fruct care crește în copac.

Potrivit doctorulzilei.ro, acesta este plin de nutrienţi și poate înlocui cu succes carnea.

Jackfruit poate revitaliza instantaneu sistemul imunitar, poate reduce riscul de a dezvolta cancer, întărește inima, previne anemia, optimizează procesul de digestie, accelerează metabolismul, reduce riscul de accident vascular cerebral şi de infarct miocardic, menţine sănătatea oaselor, menţine şi protejează funcţionarea sistemul nervos şi a creierului. De asemenea, acesta poate fi folosit cu succes și în curele de slăbire deoarece nu conține multe calorii.

Sursa: ziarulevenimentul
Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult