Israelienii reinventeaza marijuana: Fara ameteli si fara chicoteli

55

O echipa de cercetatori din Israel a vrut sa izoleze proprietatile curative ale marijuanei si sa elimine proprietatile sale de drog.
Cercetatorii israelienii au cultivat plante de marijuana care au aceeasi forma, miros si gust ca originalul, dar fumatul ei nu va produce senzatiile de ameteala sau euforie asociate de obicei cu consumul de cannabis, scrie phys.org.

“Multi dintre pacientii nostri ne-au spus ca i-am inselat, deoarece au fumat marijuana si nu au simtit efectele cunoscute”, a explicat Tzahi Klein, seful departamentului de dezvoltare de la Tikkun Olan, firma care a creat specia de marijuana.

Cercetatorii au reusit sa anuleze efectului substantei THC care este responsabila pentru calitatile de drog ale marijuanei.

In ciuda acestei neutralizari, canabidiol-ul, substanta continuta de marijuana care are proprietati 100% curative precum ameliorarea diabetului si prevenirea cancerului, este in continuare prezenta si activa.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult