Ion Ţiriac: Și micii fermieri ar trebui să plătească taxe și impozite

 Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat într-o etiriacwikmisiune la postul Digi 24 că toţi românii ar trebui să plătească taxe şi impozite, inclusiv micii fermieri, dar că statul român nu a reuşit, în peste 20 de ani de la Revoluţie, să îşi educe poporul în acest sens.

„În 20 şi ceva de ani, nu am educat poporul ăsta că fiecare cetăţean al acestui popor trebuie să plătească taxe. Chiar şi cel care aduce 5 kilograme de roşii de la ţară şi le vinde, ăia 16% trebuie să-i plătească”, a declarat omul de afaceri la postul de ştiri.

Ion Ţiriac a mai spus că banii pe care România îi primeşte de la Uniunea Europeană (UE) pentru agricultură şi dezvoltare rurală reprezintă un fel de „bani de pomană” deoarece România are capacitatea de a hrăni un sfert din Europa.

„România poate să hrănească, nu o jumatăte din Europa cum era in ‘39, dar un sfert din Europa. Şi n-am ştiut să facem, din nou am greşit”, a explicat fostul tenismen la Digi 24. (Integral pe recolta.eu)

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult