ION BANU, PREMIAT PENTRU INTREAGA CARIERA

In aceste zile are loc la Iasi cea mai mare mare expozitie agricola din Moldova.

Joi a inceput la Letcani, in judetul Iasi, Agralim 2017, cel mai important targ agricol din Moldova. La eveniment sunt prezente atat firmele ce ofera utilaje agricole, cat si si jucatorii importanti din zootehnia romaneasca. In mod surprinzator, fermierii din nord-estul tarii au venit in numar mare inca din prima zi a celei mai mari expozitii agricole din zona de nord-est a tarii.

La festivitatea de deschidere, organizatorii au reusit sa provoace a surpriza ce a incantat asistenta. Venerabilul Ion Banu, realizatorul emisiunii „Lumea Satului”, difuzata de catre Agro TV, a primit o distinctie de onoare, in semn de recunostinta pentru intreaga cariera.

„Va marturisesc ca m-ati luat prin surprindere! Sunt onorat de aceasta distinctie oferita. Ma bucura faptul ca munca pe care o desfasor este apreciata si va asigur in continuare de toata sustinerea mea„, a spus Ion Banu in fata fermierilor din Moldova.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole