ION BANU, PREMIAT PENTRU INTREAGA CARIERA

127

In aceste zile are loc la Iasi cea mai mare mare expozitie agricola din Moldova.

Joi a inceput la Letcani, in judetul Iasi, Agralim 2017, cel mai important targ agricol din Moldova. La eveniment sunt prezente atat firmele ce ofera utilaje agricole, cat si si jucatorii importanti din zootehnia romaneasca. In mod surprinzator, fermierii din nord-estul tarii au venit in numar mare inca din prima zi a celei mai mari expozitii agricole din zona de nord-est a tarii.

La festivitatea de deschidere, organizatorii au reusit sa provoace a surpriza ce a incantat asistenta. Venerabilul Ion Banu, realizatorul emisiunii “Lumea Satului”, difuzata de catre Agro TV, a primit o distinctie de onoare, in semn de recunostinta pentru intreaga cariera.

“Va marturisesc ca m-ati luat prin surprindere! Sunt onorat de aceasta distinctie oferita. Ma bucura faptul ca munca pe care o desfasor este apreciata si va asigur in continuare de toata sustinerea mea“, a spus Ion Banu in fata fermierilor din Moldova.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult