Ioana Ginghină luptă împotriva CELULITEI cu un ulei făcut din 10 plante. Uite ce conține!

Actrița Ioana Ginghină a descoperit uleiul care face minuni în lupta contra celulitei.

Pe lângă tratamentele anticelulitice pe care le face în saloanele de înfrumusețare, Ioana Ginghină luptă împotriva celui mai aprig dușman al femeilor cu un ulei realizat din 10 plante.

“Obișnuiesc să fac masaj cât pot de des de aceea nu îmi lipsesc uleiurile din dulăpiorul personal. Și mai ales în această perioadă friguroasă, când pielea suferă, mă ung cu diverse combinații de uleiuri. Însă nicio combinație personală nu este așa de complexă ca uleiul anticelulitic 10 plante. Uleiul anticelulitic cu 10 plante stimulează metabolismul pielii, dizolvă grăsimile și ajută la eliminarea toxinelor.

Plantele folosite în acest ulei încălzesc pielea îmbunătățind circulația sanguină și limfatică în zonele afectate de celulită. Este un ulei anticelulitic 100% natural pe bază de plate ayurvedice.

Uleiul de muștar ajută la detoxifierea pielii, iar uleiul de susan hidratează și catifelează pielea. Nagarmotha activează metabolismul celular și dizolvă grăsimile. Vacha (obligeana) stimulează nervii, iar Trikatu (tipurile de piper) induce transpirația care ajută la eliminarea grăsimilor și a toxinelor. Manjistha ajută la stimularea sistemului limfatic.

Turmeric și Ajwain sunt detergenți puternici. Scorțișoara ajută celelalte plante să acționeze în straturile cele mai profunde ale epidermei. Uleiul de usturoi îmbunătățește circulația sanguină. Uleiul de șofran ajută la restabilirea culorii naturale a pielii. Uleiurile esențiale de lămâie și portocale ajută la combaterea celulitei. Împreună cu uleiurile esențiale de rozmarin și patchouli, acestea îmbunătățesc efectul uleiului anticelulitic cu 10 plante.

Îl recomand cu încredere. Utilizați-l seara pe pielea puțin umedă. Faceți un ușor masaj pe zonele afectate iar apoi cu un prosop uscat și aspru, ștergeți riguros zonă. Efectele nu vor întârzia să apăra”, a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

Ioana Ginghină, în vârstă de 35 de ani, este o actriță originară din Copșa Mică, Sibiu. Este căsătorită cu actorul Alexandru Papadopol, cu care are o fetiță, Ruxandra, în vârstă de 4 ani.

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ioana-ginghina-lupta-impotriva-celulitei-ulei-facut-10-plante-uite-contine-422896.html

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult